fbpx

Wil jij binnen 1 dagdeel en voor 179,- jouw webshop online hebben?

Dan ben jij hier op de juiste plek. Ik ga jou in 4-5 uurtjes helpen om jouw eigen webshop online te krijgen. Via Skype(veilig op afstand) ga ik samen met jou 1 op1 en stap voor stap met jou ervoor zorgen dat jij je eigen website kan bouwen, zodat jij in 4-5 uurtjes jouw webshop online hebt staan die goed te bekijken is op mobiele apparaten en waarmee jij jouw klanten jouw producten kan aanbieden.

 

Hoe kan jouw webshop er uitzien?

Kijk hieronder hoe jouw webshop eruit kan zien.

voorbeeld webshop

Hoe werkt dit?

  • Jij neemt contact met mij op en daarna maken wij samen zo spoedig mogelijk een afspraak om samen jouw webshop te maken. 
  • Op het afgesproken tijdstip gaan wij in 4-5 uurtjes zorgen dat we jouw webshop van A tot Z gaan maken en vullen met de artikelen die jij  wilt verkopen.
  • Nadat wij een afspraak hebben gemaakt stuur ik jou een pdf op, zodat jij weet wat wij nodig hebben om samen jouw webshop te maken. 
  • Wat heb je  buiten mij om nog nodig? Je hebt webhosting nodig, een domeinnaam, 4-5 uur vrije tijd en een computer waarop je Skype kan installeren, zodat wij op afstand met elkaar kunnen werken en als laatste evt. een betaalaccount een provider, zodat je ideal betalingen kan ontvangen. Een aanrader hiervoor is Mollie. Ik kan jou helpen met het afsluiten van de webhosting en het registreren van een domeinnaam en dit kan binnen deze 4-5 uur. Het enige wat je zelf moet regelen is een account bij bijvoorbeeld Mollie, maar ook hierbij kan ik je tips geven, zodat dit goed te regelen is.

Heb ik technische kennis nodig?

Nee, je hebt geen technische kennis nodig. Wij maken de webshop in het cms systeem WordPress en dit is makkelijk te snappen. Enige kennis van een tekstverwerker en weten hoe je een bestand download/upload is voldoende. Dit is voldoende, omdat ik je help om stap voor stap jouw webshop online te krijgen en door mijn ervaring kan ik jou dit makkelijk en snel uitleggen. 

 

Sluit Menu